Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Η ευτυχία είναι...

πίσω από ένα γέλιο
σε μελωδίες που γράφτηκαν για σένα
σε στιχάκια που σου αφιερώνουν
μέσα σε ένα δάκρυ
Η ευτυχία είναι απλή 
και είναι εδώ και για μένα και για σένα.
Η ευτυχία κρύβεται σε ένα "σ' αγαπώ" 
"σε καταλαβαίνω","θα σε περιμένω".
Σήμερα μπορεί να είναι η τελευταία φορά που βλέπεις τους ανθρώπους που αγαπάς.. Για αυτό μην περιμένεις άλλο...
Κάνε το σήμερα γιατί αν το αύριο δεν έρθει ποτέ, θα μετανιώσεις σίγουρα την μέρα που δεν βρήκες ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά, ένα φιλί και ήσουν πολύ απασχολημένος για να κάνεις πράξη μια τελευταία τους επιθυμία...
Κράτα αυτούς που αγαπάς κοντά σου, πες τους ψυθιριστά πόσο πολύ τους χρειάζεσαι, αγάπα τους και φέρσου τους καλά, βρες χρόνο για να τους πεις "συγνώμη ή συγχώρεσέ με", "σε παρακαλώ", "ευχαριστώ" και όλα τα λόγια αγάπης που ξέρεις... Κανείς δεν σε θυμάται για τις κρυφές σου σκέψεις...!

Έχω ακούσει που λένε ότι αν αγαπάς κάτι, άστο να φύγει.. αν γυρίσει πίσω, είναι δικό σου.. αν δεν γυρίσει,δεν ήταν ποτέ... Είναι τόσο δύσκολο να το δεχτεί κάποιος αυτό το πράγμα.."να μη γυρίσει ποτέ πίσω", έστω και για λίγο..για να δώσει τους λόγους! Οι λόγοι όμως που δεν γυρίζει πίσω ίσως να είναι πολλοί και ποτέ να μην τους μάθεις..το μόνο που σε ευχαριστεί πλέον είναι ότι ήταν κάποτε δικός σου και μόνο δικός σου! Έχω ακούσει όμως πως ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα, τις πληγές που πληγώνεσαι..
Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που προτιμούν να συνεχίσουν να πονούν γιατί αυτο το συναίσθημα τους ενώνει με το πρόσωπο που αγάπησαν..και αυτό συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους.. Απ' το μυαλό δε σταματούν όμως να περνούν και οι στιγμές! που δεν πρόκειται να ξεχαστούν...δεν είναι όμως μόνο οι στιγμές αλλά ολόκληρος ο χρόνος πριν...
Κατάλαβα πως το σημαντικό σε αυτή τη ζωή δεν είναι να σου συμβαίνουν καλά, αλλά σε ότι σου συμβαίνει να είσαι ικανός να αναγνωρίσεις το καλό μέσα του.. Μη θυμηθείς κάτι που δεν πρόκειται να ξαναζήσεις..μάθε πως ζούμε για τις ελπίδες και όχι τις αναμνήσεις... για αυτό ζούμετην κάθε στιγμή πριν γίνει ανάμνηση...
Η ζωή είναι παράξενη, όμορφη μα και τόσο παράξενη,. Καθένας από εμάς, κρύβει μια προσωπική τραγωδία μέσα του.. ένα μικρό μυστικό... μια πικρή αλήθεια που πολεμάει να ξεχάσει. Η ζωή είναι στιγμές...όνειρα που θέλεις να πραγματοποιήσεις, γιατί έρχεται κάποτε η στιγμή που το παρελθόν σου είναι μεγαλύτερο από το μέλλον..
Η ζωή είναι..
Φως και σκοτάδι...
Παρελθόν και μέλλον...
"ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ"...
Κυνήγησέ  την..αν μπορείς..

2 σχόλια:

  1. "Η ζωή είναι στιγμές...όνειρα που θέλεις να πραγματοποιήσεις, γιατί έρχεται κάποτε η στιγμή που το παρελθόν σου είναι μεγαλύτερο από το μέλλον.."
    Όταν το παρελθόν σου είναι μεγαλύτερο από το μέλλον έρχεται και ο απολογισμός της ζωής σου, όλων των στιγμών σου, όλων των ονείρων που πραγματοποίησες ή όχι, όλων των ελπίδων...Αν έχεις ζήσει όπως ήθελες είσαι ευτυχισμένος και δεν φοβάσαι το τέλος, αν όμως έχεις απογοητεύσει τον εαυτό σου τότε τρέμεις και βουλιάζεις στη δυστυχία αμαυρώνοντας και τις τελευταίες σου στιγμές. Γι'αυτό ζήσε όταν πρέπει και όπως θες, ζήσε το τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχεις άδικο...Αλλά μερικές φορές αυτό είναι πολύ δύσκολο στην πράξη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή